Poistetaan
kipu
imetyksestä

Imetystä suositellaan jatkettavan vähintään yhden vuoden ikään asti. Hyvän imuotteen huomioiminen on tärkeää koko imetyksen ajan. Jos imetys on kivuliasta tai rinnanpäät menevät rikki, syynä on usein huono imuote, joka on tärkeää korjata ja tähän kannattaa tarvittaessa hakea apua. Vastasyntyneen kanssa kiireettömät imetysharjoitukset ihokontaktissa helpottava hyvän imuotteen löytämistä. Hyvän imuotteen perusta on hyvä imetysasento. Lisätietoa hyvästä imetysasennosta ja imetyksestä voit lukea lisää osoitteesta www.imetys.fi. Rintojen haavaumat ja kivun vuoksi imetysvälien pidentäminen voivat altistaa rintatulehdukselle. Imuotteen lisäksi on tärkeää hoitaa jo syntynyt haava huolellisesti pitämällä se puhtaana ja estämällä sen arpeutuminen.

Nursicare - hoitava rintasidos

Nursicare Package
NOPEA KIVUNLIEVITYS

Nursicaren ainutlaatuiset ainesosat yhdessä vähentävät haavan kipua. Äidin kokema kipu haavaisissa ja kipeissä rinnanpäissä lievittyy nopeasti.

TURVALLINEN KÄYTTÄÄ

Nursicare täyttää asianmukaiset kansainväliset turvallisuus-säädökset ja standardit kaikissa maissa, joissa sitä myydään ja markkinoidaan.

NOPEA PARANEMINEN

Nursicare tukee luonnollista paranemista ja tarjoaa optimaaliset olosuhteet ihon paranemiselle, auttaen pitämään rinnanpään ihon pehmeänä ja joustavana, kuivan ja hauraan sijaan.

SUOJAUS JA ENNALTAEHKÄISY

Nursicare-sidoksen rakenne ja ainesosat suojaavat rinnanpäätä ja estävät sitä vahingoittumasta. Sidokset ovat ohuita, pehmeitä ja joustavia. Ne muotoutuvat rinnan mukaisesti ja estävät rinnanpäätä hankautumasta vaatteisiin. Rikkoutunut rinnanpää ei vaadi muuta puhdistamista, sillä Nursicaren mieto puhdistava ainesosa auttaa pitämään haavan puhtaana koko paranemisprosessin ajan. Nursicare imee ja sitoo myös vuotavan maidon sidokseen.

HENGITTÄVÄT RINTASUOJAT

Nursicare-sidos antaa haavan hengittää. Sidoksen ulkopuolella oleva puoliläpäisevä taustakalvo sallii ylimääräisen kosteuden poistumisen, ylläpitäen samalla sopivan kosteustasapainon. Taustakalvo estää epäpuhtauksien pääsemisen iholle ja maitovuotoa läpäisemästä sidosta vaatteisiin.

HELPPO POISTAA

Miellyttävät Nursicare-sidokset eivät jätä ihoa tahmeaksi tai rasvaiseksi. Ne on helppo poistaa eivätkä sidokset tartu kiinni haavaan.

Kokemuksia

imettäviltä äideiltä ja asiantuntijoilta

Card image cap
Kathy (Jessican äiti)

"Nännit olivat kipeät melkein ensimmäisestä päivästä lähtien ja jos kipua olisi jatkunut pidempään, en olisi kestänyt sitä. Onneksi tutustuin Nursicareen ja kipu helpottui lähes välittömästi. Nursicaren ansiosta pystyin jatkamaan imetystä, jota halusin epätoivoisesti. Mielestäni Nursicare kuuluu jokaisen äitiyskassiin."

Card image cap
Lili (Danin äiti)

"Rintaruokin poikaani Dania hänen saadessa hampaita ja kärsin haavaumista ja rikkoutuneista rinnanpäistä. Nursicaren ansiosta haavaumat hävisivät ja kipu lievittyi välittömästi. Nursicare on todella loistava tuote ja suosittelen sitä kaikille ystävilleni."

Card image cap
Sylvie (Gilin äiti)

"Aloin käyttämään Nursicarea viikko vauvani syntymän jälkeen, kun olin toipumassa keisarinleikkauksestani. Sidos lievitti rinnanpäiden ja sitä ympäröivän herkän ihon kipua. Sidokset suojasivat rinnanpäitäni myös vaatteiden hankaukselta. En tiedä mitä olisin tehnyt ilman Nursicarea."

Card image cap
Sharone IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant), 16 vuoden kokemus

"Nursicare-sidokset päivittivät käytäntöjäni ja tarjosivat ratkaisun yhteen imettävien äitien suurimmista ongelmista, joka voi joskus johtaa imetyksen lopettamiseen. Äidit, joiden rinnanpäät olivat vahingoittuneet, eivätkä voineet kannatella vauvojaan voimakkaan kivun vuoksi, kokivat kuitenkin huomattavan kivun lievittymisen vain kuusi tuntia Nursicare-käytön aloituksen jälkeen. Jatkuva kipu oli suuri este. Silloinkin, kun äidit eivät imettäneet, oli kipu sietämätön, saati silloin kun he imettivät. Nursicarea käytettäessä myös rinnanpään ihon paraneminen oli todella paljon nopeampaa kuin aiemmin."

Card image cap
Anat IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant), 10 vuoden kokemus

"Yksi pääsyistä siihen, että äidit lopettavat imettämisen on kipu, mutta Nursicarea käyttävien äitien ei tarvitse tehdä tätä vaikeaa päätöstä. Olen nähnyt kuinka Nursicare toimii omalla vastaanotollani, eikä vastaavaa tuotetta ole."

Card image cap
Vered Bukai IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant), 14 vuoden kokemus

"Minulle on tärkeää kertoa kokemuksestani Nursicare-sidoksen kanssa viimeisen puolentoista vuoden ajalta. Kuulen monilta potilailtani innokasta palautetta Nursicaresta. Sidokset ovat lähes taianomaisia, helppokäyttöisiä, eivätkä tahraa rintaliivejä tai vaatteita kuten jotkut voiteet tekevät. Paranemisprosessin tehostuminen on todella nopeaa, kuten myös kivun lievittyminen. Suosittelen niitä silloinkin, kun äidillä ei ole näkyvää ongelmaa, mutta hänen rinnanpäänsä ovat herkät tai kivuliaat."

AIKA POISTAA KIPU IMETYKSESTÄ

Imetyskivun ja haavautumien haasteeseen vastaaminen

Nursicare Approach

Me uskomme imetykseen, mutta myös äidin valinnanvapauteen. Todellinen valinnanvapaus voi kuitenkin vaarantua, kun äiti kärsii kivuliaista, haavaisista rinnanpäistä, jotka eivät ehdi parantua imetysten välissä. Kivun kasvaessa sietämättömäksi, on ymmärrettävää, että jotkut kokevat, ettei heillä ole vaihtoehtoa ja he tekevät peruuttamattoman päätöksen lopettaa imetyksen.

Juuri tätä Nursicare haluaa välttää. Poistamalla kivun, annamme äideille todellisen mahdollisuuden päättää jatkaako imetystä vai ei. Valinnanvapaus on todellinen vapaus.

Imetyksestä aiheutuvat haavat ovat siitä ainutlaatuisia, ettei niitä voi sitoa ja antaa rauhassa parantua, koska lapsi tarvitsee ravintoa. Rinta altistuu siis jatkuvasti haavoja aiheuttavalle toimenpiteelle, eli imetykselle. Tätä ajatellen olemme luoneet ainutlaatuisen tuotteen, joka on tarkoitettu erityisesti imettäville äideille. Hoitavissa Nursicare-rintasidoksissa yhdistyvät kaikki hoitavat ominaisuudet, jotka löytyvät parantavissa ja kipua vähentävissä haavanhoitotuotteissamme ja ne on suunniteltu sopimaan rinnanpäille ja imettäville äideille.

INNOVATIIVINEN TUOTE

Todistetusti parantavat ainesosat jokaisessa sidoksessa

Jo yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet haavasidoksia vähentämään miljoonien potilaiden kärsimystä ympäri maailman. Olemme käyttäneet tätä laajaa kokemustamme luomalla sidoksen, joka parantaa kipeät, haavaiset ja tulehtuneet rinnanpäät, jotta äidit voisivat imettää lapsiaan kivutta.

Nursicaren ainutlaatuiset ainesosat työskentelevät yhdessä kehon kanssa, nopeuttaen haavan paranemista, tasapainottaen haavakosteutta, samalla rauhoittaen ja vähentäen hermoston kipu- ja tulehdusreaktioita. Toisin kuin missään muussa haavasidoksessa, Nursicaressa yhdistyvät neljä keskeistä haavanhoidon ominaisuutta - haavan puhdistus, haavan parantaminen, eritteen sitominen ja haavan kosteutus. Kaikki tämä ilman lääkeaineita.

Nursicare-sidokset on suunniteltu juuri imetyksestä aiheutuneiden haavojen hoitoon. Koska Nursicare sisältää kaikki kipua lievittävät ja haavaa parantavat ominaisuudet, et tarvitse muita tuotteita sen vähentäessä kipua ja parantaessa herkän ja vaurioituneen rintakudoksen.

Nursicare Science

Paranemisprosessi

Kun Nursicare asetetaan kipeälle rinnanpäälle, sidoksessa olevat ainesosat toimivat yhdessä vähentäen kipua ja tulehdusta ja tukien paranemisprosessia.

Nursicare Science

Nursicaressa olevien ainesosien, eli puhdistajan, kosteuttajan ja imevän superabsorbentin yhdistelmä luo optimaalisen paranemisympäristön, auttaen parantamaan vahingoittuneet ja kipeät rinnanpäät.

Sidokset sitovat eritteen ja laajentuvat varovasti, muodostaen täydellisen kontaktin rinnanpään kanssa.

Sidoksessa oleva puhdistava ainesosa auttaa pitämään haavapohjan puhtaana, poistaen vahingoittuneen kudoksen.

Glyseriini, Nursicaressa oleva kosteuttava-ainesosa, auttaa luomaan optimaalisen paranemisympäristön rinnanpäälle ja estää sidosta tarttumasta kiinni haavaan.

Superabsorbentti vetää eritteen pois rinnanpäältä ja lukitsee sen Nursicare-sidokseen, pitäen eritteen poissa haavalta.

Sidoksen taustakalvo kontrolloi kosteuden haihtumisprosessia ja suojaa rinnanpään haavoja ulkoisilta epäpuhtauksilta.

NURSICAREN KÄYTTÖ - 5 HELPPOA VAIHETTA

1
1

PYYHI RINNANPÄÄ

Ennen Nursicaren käyttöönottoa pyyhi rinnanpää ja ympäröivä alue hieman kostutetulla liinalla – kosteus auttaa aktivoimaan Nursicare-sidoksessa olevat hoitavat ainesosat. Älä kuivaa ihoa tai rinnanpäätä.

2
2

ASETA SIDOS PAIKOILLEEN

Ota steriili Nursicare-sidos pakkauksesta ja aseta se liivien sisäpuolelle, kuvioitu puoli poispäin iholta. Kohdista Nursicare-sidos nännin päälle.

3
3

VAUVASI IMETYS

Kun imetät lastasi tai pumppaat maitoa, poista Nursicare-sidos ja aseta se puhtaalle tasolle sidoksen kuvioitu puoli tasoa vasten. Pyyhi rinta puhtaalla liinalla, joka on kostutettu vedellä tai äidinmaidolla ennen imetystä tai pumpun käyttöä.

4
4

UUDELLEENKÄYTTÖ

Nursicare-rintasidoksia voi käyttää useita kertoja, eli kun lopetat imetyksen tai maidon pumppaamisen, aseta sidos takaisin paikoilleen liivien alle.

5
5

NURSICARE-SIDOKSEN VAIHTO

Kun Nursicare-sidos on täyttynyt maidosta, on aika vaihtaa sidos. Tiedät vaihtaa sidoksen, kun sen imemä maito tulee näkyviin kuvioidun taustakalvon lävitse ja kun se alkaa saavuttaa sidoksen reunoja. Vaihda sidos välittömästi, jos se on kokonaan vettynyt maidosta. Nursicare-sidoksia ei voi pestä, sillä pesu poistaa sidoksesta sen parantavat ainesosat ja vähentää sen toimivuutta.
Hävitä sidos käytön jälkeen.

Klikkaa alla olevaa linkkiä käynnistääksesi videoesittelyn.

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ

Onko Nursicare turvallinen vauvalleni?

Nursicare täyttää asianmukaiset kansainväliset turvallisuus-säädökset ja standardit kaikissa maissa, joissa sitä myydään ja markkinoidaan. PolyMem-tuotteita on käytetty jo yli 25 vuotta turvallisesti ja tehokkaasti.

Onko tarpeellista puhdistaa rinnanpäätä ennen imetystä?

Vaikka Nursicare-sidokset ja materiaalit ovat turvallisia, terveysviranomaiset neuvovat pyyhkimään pois kaikki ainesosat rinnanpäältä ennen imetystä. Pyyhi siis rinnanpää hellästi kostealla pyyhkeellä.

Onko suositeltavaa tai mahdollista käyttää muita aineita tai hoitomuotoja rinnanpään hoitoon Nursicaren kanssa?

Nursicare-rintasidos sisältää kaikki tarvittavat ainesosat kivunlievitykseen ja haavan parantamiseen, joten ei ole tarvetta käyttää muita hoitavia aineita, kuten ihovoiteita.

Jos kipu ei hellitä 24 tunnin kuluttua, mitä minun tulisi tehdä?

Nursicare-rintasidoksen kipua lievittävät ainesosat vapautuvat sidoksen kostuttua. Jos sidos ei ole imenyt itseensä maitoa ja on edelleen kuiva, on mahdollista, etteivät ainesosat ole aktivoituneet. Tällöin on suositeltavaa kostuttaa rinnanpäätä muutamalla tipalla äidinmaitoa tai vettä. (Katso käyttöohjeet).

Kuinka kauan minun tulisi käyttää Nursicare-sidoksia kivun lievitykseen?

Nursicare-rintasidoksia voidaan käyttää niin kauan kuin on tarpeellista, kunhan ne vaihdetaan ohjeistuksen mukaan. Luethan pakkauksen mukana tulevat käyttöohjeet ennen Nursicaren käyttöä.

Nursicare-rintasidos täyttyy nesteestä todella nopeasti. Mitä minun tulisi tehdä?

Nursicare-rintasidokset ovat erittäin imukykyiset ja niitä voi yleensä käyttää useita päiviä ennen kuin ne täyttyvät täysin nesteestä, mutta tämä riippuu täysin äidistä. Joskus myös toinen rinta voi vuotaa, kun vauvaa imetetään toisella rinnalla. Siksi on suositeltavaa poistaa molemmat Nursicare-rintasidokset imetyksen ajaksi. (Katso käyttöohjeet).

Rinnoistani ei vuoda maitoa silloin kun en imetä. Kuinka kauan voin käyttää samaa Nursicare-rintasidosta?

Voit käyttää Nursicare-rintasidosta, kunnes sidoksen imemä neste saavuttaa sidoksen reunat tai tulee näkyviin kuvioidun taustakalvon lävitse. Hävitä sidos käytön jälkeen.

Mistä voi ostaa Nursicare-rintasidoksia?

Voit löytää Nursicarea maailmanlaajuisesti luotettavilta toimittajiltamme.

LÖYDÄ NURSICARE

IMETYKSEN UUSI AIKA

Tietoa meistä

Ferris Mfg. Corp. HQ

Nursicare on yksi useista, innovatiivisista tuotteista, joita 1977 perustettu Ferris Mfg. Corp:n on omistautunut kehittämään. Ferriksen päätuotetta, PolyMem®-haavasidosta, johon myös Nursicare perustuu, käytetään laaja-alaisesti eri haavanhoidon alueilla.

Ferris kehitti hoitavat Nursicare® rintasidokset nimenomaan imettäville äideille ja se perustuu pitkälti PolyMem®-sidokseen, mutta se on optimoitu nimenomaan imetyksen aiheuttamien haavojen hoitoon. Nursicare-sidokset puhdistavat, parantavat haavan, imevät ja sitovat eritteen ja maidon. Nopeuttamalla paranemisprosessia helposti ja tehokkaasti, Nursicare on ideaali hoitokeino kipeiden rinnanpäiden hoitoon, sallien äitien jatkaa imetystä.

PolyMem® ja Nursicare® ovat Ferris Mfg. Corpin tuotteita ja valmistetaan Texasin Fort Worthissa, USAssa. PolyMem®-tuotteita myydään ja käytetään yli 60 maassa maailmanlaajuisesti.

HYVINVOINNILLASI ON VÄLIÄ

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä